Sigicom är glada över att presentera nästa generations triaxiella accelerometer. INFRA A12 är en ny och förbättrad accelerometer i en kompakt och smidig design med sensorer för triaxiell mätning.

Accelerometern finns i en version för inomhus- respektive utomhusbruk. Tack vare den kompakta designen är accelerometern liten och lätt och monteras snabbt på mätplatsen. Versionen för utomhusbruk är extremt robust och vädertålig. En justerbar monteringsplatta finns som tillbehör.

Koppla enkelt ditt mätinstrument till en INFRA Datalogger för att hantera inställningar och mätdata direkt i INFRA Net, Sigicoms webbaserade program för projekthantering.

Läs mer om INFRA A12 på Sigicom Academy

Liten och lätt triaxiell accelerometer för inomhusbruk.

Robust och vädertålig accelerometer för utomhusbruk. En justerbar monteringsplatta finns som tillbehör.

INFRA Net ger dig full tillgång till dina projekt

INFRA Net är ett webbaserat system för projektadministration och dataanalys som låter dig hantera INFRA A12 och dina övriga mätinstrument oavsett var du befinner dig. Sigicoms INFRA system har den stora fördelen att kunna fjärrstyras, vilket gör att du som mätkonsult får en total överblick över dina projekt och kan ta emot alarm, justera mätinställningar och statusnotiser utan att besöka enheten. De ekonomiska och miljömässiga fördelarna är många och du kan ägna mer tid åt din övriga kärnverksamhet.

Läs mer om INFRA Net

Vänligen kontakta din lokala säljare för att höra mer om hur INFRA-systemet kan hjälpa dig.