Vi är glada över att välkomna Mathias Lagestam som ny medarbetare på Sigicoms säljavdelning.

Mathias är utbildad maskiningenjör från Dalarnas Högskola. Sedan tidigare har han arbetat med försäljning och produktägarskap av mätinstrument för processindustrin.

Med ett stort intresse för teknik och konstruktion ser Mathias fram emot att djupdyka i Sigicoms produktfamilj och lära sig mer om övervakning och mätning av omgivningspåverkan. Och förstås att lära känna företaget och hans nya kollegor ännu bättre.

– Jag fick ett väldigt bra intryck av Sigicom när jag först kom i kontakt med företaget. Efter tre dagar här känner jag mig väldigt välkomnad! De kollegor jag träffat hittills har varit jättetrevliga och det finns en bra mix av människor här, säger Mathias.

Med tanke på sin tekniska utbildning var det ingen självklarhet att det skulle bli säljyrket för Mathias. Han insåg dock tidigt att han ville ha varierande arbetsdagar som kombinerade en bred teknisk kunskap med att resa och träffa människor.

– Det ska bli kul att lära känna den här branschen. Sigicom har en spännande tillväxtfas framför sig som jag verkligen ser fram emot att få vara en del av.

Välkommen Mathias!