På Sigicom har vi alltid varit stolta över hur djupt vår tekniska kunskap sträcker sig. Idag firar vi ännu en milstolpe då vi lanserar en ny och förbättrad version av INFRA Net. 

År 2021 inleddes ett projekt med målet att göra INFRA Net till en ännu mer mobilvänlig, intuitiv och skalbar plattform. Idag ser vi resultatet då projektet äntligen har nått sin release. 

Roy Brons klev in i rollen som Product Manager på Sigicom i slutet av 2020 efter att tidigare ha arbetat på Google som UX Researcher. Roys fokus har under den tiden han arbetat på Sigicom till allra största del varit på releasen av nya INFRA Net. 

– Under loppet av ett år har det här projektet krävt ett enormt fokus från hela INFRA Net-teamet. Vi har flyttat över all funktionalitet som våra kunder förlitar sig på från den gamla till den nya plattformen. Teamet på utvecklingsavdelningen har gjort ett fantastiskt jobb under en tid då de parallellt med projektet hanterat flera utmaningar, exempelvis att arbeta på distans och implementera nya arbetssätt, säger Roy. 

INFRA Net släpptes första gången 2011 och har sedan dess varit ett pålitligt program för Sigicoms kunder när det kommer till att hantera alla aspekter av ett mätprojekt. INFRA Net utvecklas ständigt i linje med användarnas behov och tekniska trender, och kommer fortsätta med det även efter den nya releasen. Inom byggarbetsbranschen sticker INFRA Net ut tack vare dess breda funktionalitet och interoperabilitet mellan INFRA-systemets mjukvara och hårdvara. 

När projektet nu har nått sitt mål skiftar Roys fokus till att skapa en smidig och enkel onboarding för alla användare i INFRA Net, så att de utan krångel kan lära känna och börja arbeta i den nya plattformen. 

– Även när vi vet att förändring är något bra kan det vara utmanande, särskilt om förändringen sker i det verktyg du använder varje dag och investerar mycket tid i. För att göra detta till en så smidig övergång som möjligt planerar vi flera onboardingaktiviteter som ska hjälpa användarna att flytta över till det nya INFRA Net och komma igång med en rivstart, säger Roy. 

Vid frågor och funderingar, hör gärna av er till support@sigicom.com. 

Klicka här för att läsa mer om nya INFRA Net.