Bergdagarna 2022 på Stockholmsmässan

Den 28–29 september är det äntligen dags för Bergdagarna på Stockholmsmässan.Bergdagarna är en mässa som årligensamlar ca 500 deltagare från företag som arbetar med berganläggningar och gruvor eller tillverkar maskiner och utrustning för branschen. Under Bergdagarna presenteras allt det senaste kring pågående bergarbeten, tekniska lösningar inom gruva och anläggning, branschfakta samt intressanta fallhistorier från Sverige och andra länder.

Sigicom är stolta över att vara på plats och visa upp våra senaste nyheter när det kommer till mätning av omgivningspåverkan. I vår monter kommer du kunna ta del av våra produkter och erbjudanden på ett helt nytt sätt, och dessutom få chansen att delta i vår tävling där första pris är en elsparkcykel. Det vill du inte missa! 

Besök oss i monter A01:17. Roger Lindstrand, Dan Sjöberg och Jenny Jansson från Sigicom kommer att vara på plats båda dagarna. Varmt välkommen! 

Mer information om bergdagarna hittar du här. Tveka inte att kontakta oss på info@sigicom.com om du har några frågor eller funderingar.

Hitta till mässan
Stockholmsmässan ligger i Älvsjö strax söder om Stockholm. Du tar dig enkelt dit med pendeltåg eller buss till Älvsjö Station, som ligger precis bredvid mässan, eller med bil.
Adress: Mässvägen 1, Älvsjö.