Sabina Lindén

ny styrelseledamot

Sigicom är glada att välkomna Sabina Lindén som ny styrelseledamot. Hon kompletterar styrelsen efter James Ahrgren som nyligen har slutat.

 

Efter 20 års erfarenhet som HR-chef och HR-direktör har Sabina Lindén de senaste åren arbetat som konsult på eget bolag. Idag handlar Sabinas uppdrag om att driva hållbar tillväxt och att stötta chefer och ledare, och sedan 2020 har hon varit anlitad av Sigicom.

När det kommer till styrelsearbete besitter Sabina Lindén en god erfarenhet. Under 12 år var hon en del av koncernledningen för HMS Industrial Networks AB, en period där bolaget växte från ca 120 miljoner till 1,2 miljarder med 20% lönsamhet. Därefter har Sabina varit delaktig i både större och mindre bolag, och nu går hon in i Sigicoms styrelse med gedigna erfarenheter och lärdomar kring att driva resultat och mäta framgång i teknik- och produktbolag.

– Sigicom är i en spännande fas i bolagets utveckling med en mycket spännande tillväxtresa. Mina erfarenheter kring att bygga framgångsrika organisationer tror jag kommer komma väl till hands. Att kunna bidra till styrelsens arbete och bolagets tillväxt ser jag verkligen fram emot. Med min bakgrund representerar jag ett perspektiv som väl kompletterar dagens professionella och erfarna styrelse, säger Sabina Lindén, och fortsätter:

Kombinationen av otroligt kompetenta och engagerade medarbetare samt en stark passion för produkter och sälj gör att Sigicom är otroligt roligt att arbeta med!

Sigicoms styrelse består nu av Torbjörn Rehnström (VD för Sigicom), Nicolas Hassbjer (Styrelseordförande), Tore Hallersbo och Sabina Lindén.