Sigicom är stolta över att meddela att Johan Finsteen Gjødvad kommer att föreläsa vid University of Mining and Geology i Bulgarien den 20-21 oktober.

På Sigicom är vi stolta över varje chans vi får att bistå universitet och studenter med forskning och utbildning relaterad till övervakning av omgivningspåverkan, gruvdrift och annat byggnadsarbete. Att stödja blivande experter inom vårt verksamhetsområde är något Sigicom alltid strävar efter och vi ser framemot att dela med oss ​​av den kunskap och passion vi har för den här branschen.

I sina föreläsningar kommer Johan Finsteen Gjødvad att visa hur Sigicoms INFRA-system för vibrationsövervakning används. Han kommer också att presentera ett projekt om hur olika standarder förhåller sig till varandra, som du kan läsa mer om här.

Vänligen kontakta Johanjohan.gjodvad@sigicom.com om du vill veta mer om de kommande föreläsningarna och Sigicoms samarbeten.

Om University of Mining and Geology:
University of Mining and Geology ”St. Ivan Rilski” ger högkvalitativ utbildning inom området forskning, brytning och bearbetning av mineral- och energiråvaror. Under nästan sju decennier har universitetet utbildat mer än 30 000 specialister bland bulgariska och utländska medborgare från över 40 länder i Europa, Asien, Afrika, Syd- och Centralamerika.

Läs mer om universitetet här:
https://mgu.bg/en/