Jobba hos oss

Vi trivs och utvecklas på Sigicom

Vi är ett internationellt framgångsrikt företag i den digitala teknikens framkant. Vi är tillräckligt stora för att leda utvecklingen inom mätsystem för omgivningspåverkan. Men utan att företaget har lämnat den gemenskap som det mindre sammanhanget erbjuder. På företaget råder en familjär stämning där vi utvecklas tillsammans och i samarbete med våra kunder.

Om du delar våra grundläggande värderingar om ständigt lärande, öppenhet, ärlighet och frihet under ansvar skulle du säkert passa bra in i gänget.

De flesta av oss arbetar vid vårt nya huvudkontor i Älvsjö.  Men vi har även nära kontakter med våra trevliga arbetskamrater i Frankrike, Storbritannien och USA.

Studerar du vid teknisk högskola?

Sigicom samarbetar aktivt med universitet och högskolor där våra kunskapsområden kan vara av intresse för dig som student. Kanske vi kan ge dig en spännande utmaning för ditt examensarbete? Eller bara ge dig en praktisk inblick i moderna system och arbetsmetoder för mätning av miljöstörningar i form av vibrationer, ljud och damm/partiklar.

Om du är intresserad av att jobba hos oss så skicka gärna in en spontanansökan och presenterad dig.
Maila till: career@sigicom.com

 

Har du läst produktkatalogen?

Gör det nu – Kontakta oss om du har frågor

Ladda ned Läs online