Lediga tjänster

Läs mer i annonserna nedan

Vi trivs och utvecklas på Sigicom

Vi är ett internationellt framgångsrikt företag i den digitala teknikens framkant. När det kommer till utveckling inom mätsystem för omgivningspåverkan är vi ledande och då vi ständigt växer är det viktigt för oss att behålla vår familjära atmosfär i företaget. På Sigicom utvecklas vi tillsammans och i nära samarbete med våra kunder.

Våra grundläggande värderingar är ständigt lärande, öppenhet, ärlighet och frihet under ansvar. Delar du dem så skulle du säkert passa bra in i gänget!

Vårt huvudkontor ligger i Älvsjö, strax söder om Stockholm, och här jobbar de allra flesta av oss. Vi har även kontor i Frankrike, Storbritannien och USA och har nära kontakt med våra trevliga arbetskamrater där.

Studerar du vid teknisk högskola?
Sigicom samarbetar aktivt med universitet och högskolor där våra kunskapsområden kan vara av intresse för dig som student. Kanske kan vi ge dig en spännande utmaning för ditt examensarbete? Eller erbjuda en praktisk inblick i moderna system och arbetsmetoder för mätning av miljöstörningar i form av vibrationer, ljud och damm/partiklar.

Om du är intresserad av att jobba hos oss så skicka gärna in en spontanansökan och presentera dig.
Maila till: career@sigicom.com

 

Våra lediga tjänster:

Har du läst produktkatalogen?

Gör det nu – Kontakta oss om du har frågor

Läs online